Hoe gaat de rijopleiding in zijn werk?

 

Regelmatig komt het voor dat er weinig tot geen sprake is van opbouw in de rijlessen, of waarbij de instructeur een inactieve rol speelt. Je vraagt je dan af wat je gaat leren, of je wel iets leert en wanneer je geheel kaar bent voor het praktijkexamen.

Bij autorijschool Willemsen zal je dit niet overkomen. Ik werk gestructureerd volgens een lesplan. Stapsgewijs van makkelijk naar moeilijker worden alle onderdelen van het autorijden behandeld. Zo  zorg ik dat je goed, gestructureerd en veilig wordt voorbereid op jouw deelname aan het hedendaagse verkeer. Deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht zijn bij mijn rijschool van groot belang.

 

Samen overleggen we over meer of minder lessen en wanneer je toe bent aan de tussentijds toets (TTT) en het praktijkexamen. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en kom je financieel niet voor verrassingen te staan. 

Voordat we met de rijlessen beginnen heb ik altijd een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen van de leerling besproken en leg ik de gehele procedure uit.  Hiernaast wordt er een les-overeenkomst opgemaakt. 

Ik werk vanuit Heteren. Hierdoor kan ik rijles aanbieden in en rondom Arnhem en de aangrenzende gemeenten. Zo haal ik je onder andere op in Andelst, Arnhem, Dieren, Driel, Ede, Elst, Heelsum, Herveld, Heteren, Randwijk, Renkum, Rheden, Oosterbeek, Velp, Wageningen, Wolfheze, Zetten.
Staat je woonplaats er niet tussen? Neem gewoon even contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

 

Rijopleiding Rijschool Willemsen