Wie ben ik?

Wie is Willem?

Willem: “In mijn voorgaande werkzaamheden bij de overheid heb ik studenten tijdens hun opleiding gecoacht. Mede hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende leerprocessen en individuele leerstijlen. Verder heb ik mij verdiept in de leerlingen met de prognose Autisme en of ADHD. Ik heb hiervoor een gerichte opleiding gevolgd. Hierdoor ben ik in staat om met een juiste methodiek, rijlessen aan deze leerlingen te geven. Erg belangrijk hierbij is een goed contact met de leerling waardoor er op een aangepaste en individuele wijze naar het rijbewijs toe gewerkt wordt. Door te differentiëren kan ik iedere leerling de juiste aandacht geven.

Naast de reguliere rijinstructeur opleiding ben ik ook opgeleid tot R.I.S instructeur. R.I.S. staat voor Rijopleiding in Stappen.

Wil jij goed leren autorijden?

Schrijf je nu in